msh

Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

Nyköpings damer lägger ner och hör av er via mail!

Av Pära Pirat - 13 juli 2011 17:04

Fjolårets kometlag i div.2 Dam, IFK Nyköping, kommer inte att spela i div.2 under den här säsongen. Ser ut som om spelarbrist är orsaken och jag vet att man har jagat tränare länge. Joline Asp flyttar till Stockholm och ska lira i Tumba (?). Vart resten avb spelarrna tar vägen är oklart men var jag senioransvarig i NKIK så skulle jag kontakta 4-5 spelare om att lira i Norrköping... Får se vart det slutar!


Kom på att vi visst delade ut 4 tröjor till den mindre söta gruppen på campen. 4 tröjor skickades nedåt i landet och det var Fighting- och Kompiströjor.


Surfar runt på nätet och läser bland våra lag i Mellansvenskan. Det är väldigt tyst just nu. Är ju inte säsong än men lite nytt vill man ju veta.. Maila till mig om just Ditt lag!!


GUIF;s damer mådde inte så bra under sista biten av våren. Nya tränare ( tappat namnen för idag men visst var väl Pierre Jonsson en av dem??). Emma Göransson flyttade till IVH och pojkvännen ( visst är det så.. annars ber jag om ursäkt- jag vet att han har flickvän i GUIF..) Danne Johansson sägs lira ihop med bror Mikael i Lindesberg.


Just Lindesberg ska bli roliga att följa i höst. Samtliga 3 seniorlag åkte ur sin serie ifjol ( elitlaget från Elitserien, Lif Blå från div.1, damerna från div.2) Är nog en oerhörd taggad förening som kommer till spel nästkommande säsong!!


I samband med LIF så ska det bli kul att få träffa Lif Blås tränare Andreas Jonsson under v.4 på campen. För egen del så kommer jag enbart ihåg Andreas som spelare från hans tid i HK Järnvägen. En stor, stark herre på 9m var det iaf.!!


Såg att herr Averstedt var inne på Facebook. Maila mig Jonte så får du frågor att svara på om livet i Norge!!


Järnvägens herrar mörkar också kring läget i laget... Årets div.2-serie ( den östra) blir den bästa på länge så det gäller att samtliga lag kommer väl förberedda. 4-6 lag kan vinna den, enligt mig!


Mantorp sägs ha gamle Ljungsbro-keepern Christoffer Persson ( f.91) på ingång efter Alexander Rosén, som går till RP Linköping. Storstadsklubben tränas numera av Mats "Näsa" Carlsson, som de senaste åren varit domare.


De tre föreningarna blir 1 till nästa år. Tyresö och Tyrold kommer att bli ett riktigt bra lag. Återstår och se vem som tränar laget. Brejding i Tyresö och Oscarsson i Tyrold lär nog båda vara sugna!


Frenne Båverud ska assistera Ramon Laurén i IVH dam. Intressant combo!! Andreas Jansson ska styra skutan i den nya herrsatsningen i Allsvenskan. Fast i år lär det väl inte vara fusk att lira med Martin Boqvist, är ju i Allsvenskan man ska lira..


Gamla GUIF-liraren Henri Auer är klar för Djurgården. Stockholmarna värvar smart! Leif Wirdfors vid rodret kanske inte är så nytänkande dock...


Inget hört från Erik om hur det står till i Skurus damer. Förlusten av Natalie Hagman lär dock kännas..


På damsidan är det annars oerhört lugnt. Vet att Irstas duktiga 95-tjejer ska utgöra stommen i föreningens U-lag i div.2 , och att 94/95-tjejerna i RP kommer att vara HK eRPing.

Eskil/GUIF lär vara storfavoriter till seriesegern i div.2 och man lär nog göra allt för att det blir så. Har ju ett par duktiga spelare i kullarna 93-95.

Stockholmspolisen lämnade div.1 ifjol och har bl.a Hanna Åhlén ( spelar i 94-landslaget).


I herrtrean hoppas jag på ett uppsving i lokalpressen i och med derbyn mellan NHK och Hultic. Vill ju ha lite puls i vår U-stad till handbollsfäste :)


Ikväll går vi till final i fotbolls-VM!



 
 
Ingen bild

MH

13 juli 2011 17:59

Härligt Söcke!!

 
Ingen bild

K

13 juli 2011 19:27

NKIK har kontakt med åtminstone en från Nyköping, lär ju bli fler!

 
Ingen bild

MSHF

13 juli 2011 22:22

Grymt att du är tillbaka! Det har varit tomt!

 
Ingen bild

M

14 juli 2011 23:08

Härligt att du är tillbaka!
Hoppas få mycket info om alla lag ifrån våran stad. Speciellt seniorlagen.
Kanske det skulle vara dags för sammarbete mellan klubbarnas seniorlag?

 
Ingen bild

Olle

17 juli 2011 15:08

pierre jonsson och martin nilsson är de nya tränarna för guif dam.

 
Ingen bild

V-ÅS

23 juli 2011 16:09

Irsta F95 utgör inte alls stommen i VIHFs div 2, de kommer endast stötta den stora utvecklingstruppen VIHF har vid behov.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pära Pirat - 18 januari 2012 08:47

Sverige slår Tyskland och Tjeckien vinner mot Makedonien. Därmed har Sverige med sig 4 poäng till mellanrundan och kamperna mot Serbien, Danmark och Polen.   Bra kanter igår! Ekberg och Lundstöm gjorde det riktigt bra och någonstans läste jag att...

Av Pära Pirat - 16 januari 2012 09:35

Höga berg och djupa dalar!! Så kan man nog sammanfatta Sveriges premiär igår. Starkt att komma ikapp och förbi men lite svagt att tappa såsom man gör under matchens sista minuter. Sjöstrand, Nilsson och Kim var riktigt bra medan lirare som Stenbäcken...

Av Pära Pirat - 15 januari 2012 10:26

Div.1 Norra Herrar   RP;s herrar slog Tyrold borta komfortabelt med ett antal bollar och hakar på i toppen av tabellen. Eskil slog Sollentuna borta i fredags och spelar mot Strömnäs idag, söndag. Lär nog bli en etta och ett antal plusmål..   ...

Av Pära Pirat - 20 december 2011 09:34

Några matcher genomfördes i helgen som gick men nu tar matchandet för de mellansvenska lagen jullov. En del har matcher inplanerade under uppehållet medan andra genomför "en halv försäsong", typ RP;s herrar. Om jag inte hörde fel så kommer Eskil att ...

Av Pära Pirat - 19 december 2011 09:45

Helgen spenderades i K-holm med JEC-laget. Vi tog oss till B-finalen ( tvåa i gruppen) efter att ha torskat med två med Västmanland och sedan slagit Hälsingland och Värmland komfortabelt. På söndagen stötte vi på Värmland igen ( slog ut Dalarna tidig...

Ovido - Quiz & Flashcards