msh

Direktlänk till inlägg 16 juli 2011

Ännu en son!

Av Pära Pirat - 16 juli 2011 19:09

Igår, fredag, utökades familjen med en medlem till. Ned damp en liten gosse så därmed är vi 3 killar och 1 tjej i familjen, härligt!


I veckan blir det en "jour-vecka" på Sports Camp med en del farande mellan Mässhallen och hemmet. Fått den äldsta gruppen ( f.96) så det ska bli spännande. Många föreningar härifrån i gruppen ( NKIK, Finspång, Irsta och Nyköping) och jag hoppas kunna ge dem lite nya saker och tankar gällande handbollen.


Alexander Karlsson ( senast GUIF och nybliven pappa) bearbetas av HK Eskil..


Johan Brun och Alexander Eriksson går från Djurgården till Tyresö IF i div.1 Bombaren Brun lär nog göra ett par i norrettan..


Petter Lidstedt ( fostrad i NAIS men senast i BK Heid) sägs vara på väg hem till stan och Norrköpings HK. Bra nyförvärv isf.


Nån mupp har gjort inbrott på NKIK;s och NHK;s kansli. Hoppas att skadan inte är alltför allvarlig!


USM steg 1-lottningen är släppt! Såg väldigt bra ut för många av lagen från förbundet!! Återkommer kring den senare i höst!


Eskil söker ett damlag till Eskil Cup. Bra lag och bra matcher- det är bara att anmäla sig!!


I och med campen och nytillskottet på hemmaplan kan det bli lite sparsamt med bloggandet under den här veckan. Några inlägg ska jag dock försöka att få med..

 
 
Ingen bild

Krippe

17 juli 2011 15:06

hörde att eskil var på alex direkt efter att han slutat med då sa han nej. är detta "nya" uppgifter eller bara felaktiga gamla?

 
Ingen bild

niklas

18 juli 2011 23:54

Troligtvis felaktiga gamla, hörde också att de var på honom men fick "Tack men nej tack". Om han får motivation så väljer han nog Guif ändå, guldläge nu med Pava borta och Åke som enda "riktiga" H9.

 
Ingen bild

Johan S.

19 juli 2011 21:01

Infon fick jag veckan efter midsommar på Sports Camp.

Har lite från den här veckan också, kommer på bloggen snart!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pära Pirat - 18 januari 2012 08:47

Sverige slår Tyskland och Tjeckien vinner mot Makedonien. Därmed har Sverige med sig 4 poäng till mellanrundan och kamperna mot Serbien, Danmark och Polen.   Bra kanter igår! Ekberg och Lundstöm gjorde det riktigt bra och någonstans läste jag att...

Av Pära Pirat - 16 januari 2012 09:35

Höga berg och djupa dalar!! Så kan man nog sammanfatta Sveriges premiär igår. Starkt att komma ikapp och förbi men lite svagt att tappa såsom man gör under matchens sista minuter. Sjöstrand, Nilsson och Kim var riktigt bra medan lirare som Stenbäcken...

Av Pära Pirat - 15 januari 2012 10:26

Div.1 Norra Herrar   RP;s herrar slog Tyrold borta komfortabelt med ett antal bollar och hakar på i toppen av tabellen. Eskil slog Sollentuna borta i fredags och spelar mot Strömnäs idag, söndag. Lär nog bli en etta och ett antal plusmål..   ...

Av Pära Pirat - 20 december 2011 09:34

Några matcher genomfördes i helgen som gick men nu tar matchandet för de mellansvenska lagen jullov. En del har matcher inplanerade under uppehållet medan andra genomför "en halv försäsong", typ RP;s herrar. Om jag inte hörde fel så kommer Eskil att ...

Av Pära Pirat - 19 december 2011 09:45

Helgen spenderades i K-holm med JEC-laget. Vi tog oss till B-finalen ( tvåa i gruppen) efter att ha torskat med två med Västmanland och sedan slagit Hälsingland och Värmland komfortabelt. På söndagen stötte vi på Värmland igen ( slog ut Dalarna tidig...

Skapa flashcards