msh

Direktlänk till inlägg 12 september 2011

Generalgenrepet!!

Av Pära Pirat - 12 september 2011 20:17

I helgen skedde generalgenrepet för damerna. Serierna drar igång nu i veckan för dem medan herrlagen får vänta en vecka till pga. JSM steg 1.


Var själv i Linköping och såg RP, NKIK och Sävsjö. De förstnämnda vann båda matcherna och visade upp ett bra försvar samt snabba avkast, vilka resulterade i en del mål. Sara Frejd är alltid nyttig, Lindholm är stor bakåt och man har 2 bra målvakter. Premiär mot GT Söder på lördag. Tror att det motståndet är på ungefär samma nivå.


NKIK slog Sävsjö med 16-14 (underläge med 7-12) och kommer att växa med Sandra Carlsson som m6 och med ett mer rakare anfallsspel. Mikaela Skullman saknades och gör även så i premiären mot VästeråsIrsta ( är det "C-laget"??). Lär nog hamna topp-5 ändå och med lite jävlaranamma kan man klättra.


Spioner från Motala på plats. Man siktar på att ha 2 lag bakom sig i mars... Där är man oerhört ödmjuk!! Tror snarare på övre halvan! Anrika Polisen kanske får vända hem med 0 poäng i helgen..


Järnvägens herrar torskade mot Brukspöjkera med 25-31. Är de fina åren slut? www.lagsidan.se/hkjherr.


VästeråsIrstas herrar krossade Cyrus med 37-19 och går in i Allsvenskan med en bra känsla. www.laget.se/VIHFHERR


Hultic slog NAIS med 30-19. Enligt expertisen på ÖB så var Robin Klevesand och Anton Adamsson i Hultic bra medan David Vänske var het i NAIS. De gula saknade Max Yngve och Erik Mobäck ( bra bakåt!) och ser ok ut. Intressant derby i Hultic-NHK. Idag kanske Åby-laget är "bäst"?


GUIF;s damer ser unga ut. Eskil/GUIF sägs vinna tvåan där stommen är 94-95.


Skånela vann med 30-29.. Rimbo åkte till Karlskrona och slog Hästö med 31-28, bra gjort!!


LUGI-Örebro SK 40-25 (18-13). Ta med den första halvleken hem! Kör hårt!! www.damhandboll.nu


JEC-läger på söndag med F94/95. 28 ska bli 21-22 efter helgen...


Hallstahammars herrar vet jag deltog i Södra Dalarnas Cup. Vet dock inte hur det gick.


Om de namn som står på hemsidan ang. Gökstens herrars trupp stämmer så känns de helt ok. Erik Larsson och Patrik Isaksson kanske dock har några "samma namn-kompisar" i Eskilstuna??


Gör Jakob Sundberg något inhopp i Nyköping under säsongen?? Skapligt "nyförvärv" isåfall..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marcus

12 september 2011 22:23

Hultic saknade flera namn i helgen och kom inte riktigt upp i standard. Nais kommer gå väldigt bra med Sedman på linjen och firma Nockmar- Vänske på 9m.
Har enligt rykten från eskilstuna hört att Göksten har fått in ett par Namn från Eskil, tror nog att Göksten blir giftiga i år i herr3an.
/M.W

 
Ingen bild

Comebacken

22 september 2011 22:00

Har du helt glömt bort Katrineholm? Om jag inte misstar mig så kommer dom från Div.2 och borde vara en av favoriterna i 3an i år ??? De besegrade även Hultic i helgen med 7 bollar.

 
Ingen bild

Info

23 september 2011 10:15

Kan tilläggas att hultic saknade 5-6 tongivande spelare..

 
Ingen bild

namredöS nohaJ

4 november 2011 21:03

Saknar bloggen! Hoppas att du finner tid för det igen...

 
Ingen bild

Pelle

2 december 2011 12:45

Kom igen och uppdatera lite. Jag saknar bloggen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pära Pirat - 18 januari 2012 08:47

Sverige slår Tyskland och Tjeckien vinner mot Makedonien. Därmed har Sverige med sig 4 poäng till mellanrundan och kamperna mot Serbien, Danmark och Polen.   Bra kanter igår! Ekberg och Lundstöm gjorde det riktigt bra och någonstans läste jag att...

Av Pära Pirat - 16 januari 2012 09:35

Höga berg och djupa dalar!! Så kan man nog sammanfatta Sveriges premiär igår. Starkt att komma ikapp och förbi men lite svagt att tappa såsom man gör under matchens sista minuter. Sjöstrand, Nilsson och Kim var riktigt bra medan lirare som Stenbäcken...

Av Pära Pirat - 15 januari 2012 10:26

Div.1 Norra Herrar   RP;s herrar slog Tyrold borta komfortabelt med ett antal bollar och hakar på i toppen av tabellen. Eskil slog Sollentuna borta i fredags och spelar mot Strömnäs idag, söndag. Lär nog bli en etta och ett antal plusmål..   ...

Av Pära Pirat - 20 december 2011 09:34

Några matcher genomfördes i helgen som gick men nu tar matchandet för de mellansvenska lagen jullov. En del har matcher inplanerade under uppehållet medan andra genomför "en halv försäsong", typ RP;s herrar. Om jag inte hörde fel så kommer Eskil att ...

Av Pära Pirat - 19 december 2011 09:45

Helgen spenderades i K-holm med JEC-laget. Vi tog oss till B-finalen ( tvåa i gruppen) efter att ha torskat med två med Västmanland och sedan slagit Hälsingland och Värmland komfortabelt. På söndagen stötte vi på Värmland igen ( slog ut Dalarna tidig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se